Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан го прими градоначалникот на скопската општина Аеродром (11.04.2006)

Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски  г. г. Стефан, во својот кабинет во Македонската Архиепископија во Скопје го прими градоначалникот на општината Аеродром, г-динот Кирил Тодоровски. На средбата, меѓу другото, се разговараше за изнаоѓање на локации за цркви за потребите на верниците што живеат во таа општина.