Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Плаошник (26.04.2006)

Во манастирот на Светиот великомаченик Пантелејмон и на Свети Климент Охридски на Плаошник во Охрид на полноќните богослужења во пресрет на Христовото Воскресение се собра многуброен верен народ.