Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Цветници (26.04.2006)

Во неделата на Цветници во македонската православна црковна општина на Свети Јован Крстител, во храмот на Света Марија Магдалена во местото Алба (Италија), парохискиот свештеник, отец Михајло Матевски, во присуство на верен народ отслужи Божествена Литургија.