Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Велигден во Загреб (27.04.2006)

И оваа година верниците од Македонската православна црковна општина „Света Злата Мегленска“ од Загреб, со радост и побожно го дочекаа Воскресението Христово, причестувајќи се со Светите Христови Тајни.