Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Велигден во Лондон (27.04.2006)

Околу шест стотини верни од Македонската православна црковна општина на Св. Архангел Михаил и на сите Небесни сили во Лондон присуствуваа на Божествената Литургија на Велигден и се причестија со Светите Христови Тајни.