Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Секирник (06.05.2006)

  

Во врска со прашањето за изградба на католичка црква во селото Секирник, вчера во попладневните часови се одржа собрание на граѓани од селото. На собранието беа присутни Митрополитот Струмички г. Наум и бискупот Кирил Стојанов.