Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Делегација на Европската Унија во посета на манастирите во Струмичката епархија (12.11.2006)

Денес, манастирите во Струмичката Епархија ги посети делегација од Европската Унија заедно со специјалниот претставник на Унијата г-динот Ерван Фуере.