Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Малме (Шведска) (12.11.2006)

 

 

 

На 10 ноември 2006 година, во Малме (Шведска), Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан, Митрополитот г. Горазд и Митрополитот Европски г. Пимен ги посетија соборниот храм на Европската епархија, митрополитска резиденција и помошните простории коишто се во изградба.