Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Средба на Светиот Синод на МПЦ со премиерот на Р. Македонија (23.11.2006)

Денес, во просториите на Македонската Архиепископија во Скопје, членовите на Светиот Архиерејски Синод на Македонската Православна Црква остварија средба со премиерот на Владата на Република Македонија, г-дин Никола Груевски.