Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Загреб (08.01.2007)

„Дева денес Го раѓа Оној Кој постои отсекогаш и земјата Му ја принесува пештерата на Непристапниот, ангелите со пастирите славословат, мудреците со ѕвездата патуваат, зашто заради нас се роди Младенец, Предвечниот Бог.“