Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Минхен (23.01.2007)

На ден 21.1.2007 год., во Минхен (Р. Германија), Митрополитот Европски г. Пимен отслужи Божествена Литургија, на која присуствуваа голем број Македонци кои живеат во оваа европска земја.

                          

известува: г-дин Саше Баловски од Минхен