Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Седница на Светиот Архиерејски Синод на МПЦ (08.03.2007)

 

 

 

Денес, 8. 03. 2007 година, во просториите на Македонската архиепископија во Скопје, заседаваше Светиот Архиерејски Синод на Македонската Православна Црква.