Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Средба на Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан со Амбасадор на Република Македонија за САД (09.03.2007)

 

Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан, во Македонската архиепископија оствари средба со новопоставениот Амбасадор на Република Македонија за Соединетите Американски Држави, г-дин Зоран Јолевски.