Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Радовиш, Архиерејска Божествена Литургија (12.03.2007)

На 11. 03. 2007 година, Крстопоклона недела, Митрополитот Брегалнички г. Иларион, отслужи Архиерејска Божествена Литургија во храмот на Свети Илија во Радовиш.

 

               

 

 

 

                                                    

 

                                                                                                                                         известува: ѓакон Саше Ристов