Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Промоција на доктори на науки (15.03.2007)

Во Ректоратот на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, се одржа свечена промоција на доктори на науки. Ректорот проф. д-р. Ѓорѓи Мартиновски, посакувајќи му понатамошна успешна научна работа, го промовира јеромонах Григориј Настески во доктор на менаџмент.

.

 

                              

 

Известува: Преминпортал