Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Благодарност до уредништвото на сајтот на СПЦ (02.04.2007)

Им благодариме на уредниците на официјалниот сајт на Српската Православна Црква за разбирањето во врска со информативниот проблем кој настана и се надеваме дека понатаму ќе имаме можност за подобра соработка.

 

 

од редакцијата на официјалниот web site

на Македонската Православна Црква

www.mpc.org.mk