Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Страсна седмица, Охрид (04.04.2007)

Владиката Дебарско-кичевски г. Тимотеј отслужи Литургија на претходноосветени дарови во црквата на Пресвета Богоордица - Каменско, Охридско архиерејско намесништво. На Литургијата кон Светата Чаша пристапија поголем број на верници.

 

                     

 

 

 

                                        

 

 

 

 

известува: свештеник Игор Никовски