Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Пасхален ручек (12.04.2007)

Пасхален ручек на Митрополитот Брегалнички г. Иларион со браќата од Лесновскиот манастир во Митрополитската резиденција на Исарот во Штип.

 

 

                

 

                                                                                                                                      известува: ѓакон Саше Ристов