Vesti i nastani
 
 
 
 
 

На празниот на Слегувањето на Светиот Дух, втор ден (31.05.2007)

На 28. 05. 2007 година во црквата на Света Троица во Радовиш, Митрополитот Брегалнички г. Иларион отслужи Божествена Архиерејска Литургија, на која богословот Коста Донев беше произведен во чтец.

 

 

             

 

 

 

              

 

 

 

                                                        

 

 

                                                                                                                                         известува: ѓакон Саше Ристов