Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Осветена нова крстилна при соборниот храм на Свети Николај во Штип (04.06.2007)

На 01. 06. 2007 година, Митрополитот Брегалнички г. Иларион ја освети новата крстилна при соборниот храм на свети Николај во Штип.

 

 

        

 

известува: ѓакон Саше Ристов