Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Посета на Швајцарија (27.09.2007)

На 25.09.2007 година, на Оддание на Рождество на Пресвета Богородица, Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Европски г. Пимен отслужи Вечерна богослужба во Македонската православна црковна општина „Пресвета Богородица”' во Локарно, Швајцарија.

 

 

         

 

 

 

         

 

известува: ставрофор Блажо Кожарски, Риека