Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Тоше Проески (16.10.2007)

 

Во сообраќајна несреќа во Хрватска утрово почина познатиот македонски пејач Тоше Проески, кој беше верно чедо на Македонската Православна Црква.

 

Нека му е вечен споменот.