Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Фотографски материјал на дел од средбите на Епископите на Македонската Православна Црква со Епископи од другите Помесни Православни Цркви, кои деновиве се случуваат во Охрид (27.10.2007)

Фотографски материјал на дел од средбите на Епископите на Македонската Православна Црква со Епископи од другите Помесни Православни Цркви: Митрополитот виенско-австриски г. Иларион (Руска Православна Црква), Митрополитот шабачко-ваљевски г. Лаврентиј (Српска Православна Црква), Митрополитот варненски г. Кирил (Бугарска Православна Црква), Митрополитот корчански г. Јован (Албанска Православна Црква) и Митрополитот хелсиншки г. Амвросиј (Финска Автономна Православна Црква).