Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Фотографски материјал од посетата на Митрополитот виенско-австриски г. Иларион и протоереј Николај Балашов од Руската Православна Црква на манастирите во Скопската епархија (30.10.2007)

 

         

 

        

 

 

 

 

 

 

 

фото: Калина Трпеска