Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Архиерејска Божествена Литургија, Охрид (16.12.2007)

                 

 

 

 

 

 

                    

 

                    

 

                                               

 

     

 

       

 

 

 

    

 

    

 

Да Ви се множат добрите дела

во слава Божја и

за напредок и развој на

Македонската Православна Црква,

Високопреосветен Владико Свет!

На многаја лета!

 

(од редакцијата на сајтот на МПЦ)