Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Годишно собрание, Малме (12.02.2008)

Во недела, на 10 февруари 2008 година, по Божествената Литургија, во просториите при соборната црква на свети Наум Охридски во Малме, се одржа годишно собрание, на кое се избра нова управа.