Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Крштевка (03.03.2008)

На денот кога Светата Црква го слави споменот на свети Лав I, папа Римски и свети Флавијан, Митрополит Европски г. Пимен во црквата на Свети Спас во Скопје,  го крсти Божјото чедо Софија.

 

      

 

      

 

      

 

Известува: Калина Трпеска