Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Промоција на новата книга на Митрополитот Американско-канадски г. Методиј (09.04.2008)

Денес, на платото пред книжарницата „Три“ во Градскиот трговски центар во Скопје се одржа промоција на новата книга на Митрополитот Американско-канадски г. Методиј “Doubletree requiem” (оплакување на една визија). На промоцијата присуствуваше и Митрополитот Струмички г. Наум.