Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Премиерот Никола Груевски го посети соборниот храм во Скопје (03.06.2008)

Вчера, премиерот на Владата на Република Македонија г. Никола Груевски го посети соборниот храм на свети Климент Охридски во Скопје за да Му се заблагодари на Бога за успехот во изборите.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

фото: МИА