Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Во посета на почесниот конзул на Р.М. во Хамбург (17.06.2008)

На 16 јуни 2008 година, Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Европски г.  Пимен со членови од црковната општина на свети Георги Кратовски од Хамбург беше  примен од почесниот конзул на Република Македонија во Хамбург г. Hans-Jürgen Bösch.

 

                      

 

Известува: Васе Шопов