Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Издавачка дејност на манастирот на свети Атанасиј Велики, с. Журче (13.04.2009)

Во издание на  библиотеката „НЕБЕСНИ ЦВЕТОВИ“ при манастирот на свети Атанасиј Велики, с. Журче, излегоа од печат две нови книги, и тоа:   „ДУШАТА ПОСЛЕ СМРТТА“ од јеромонах Серафим Роуз и „ПАТОТ НА ХРИСТИЈАНИНОТ“ од архимандрит Рафаил Карелин.
Во моментов, книгите може да се купат  во манастирот  на  свети Јован Крстител, с. Слепче и во манастирот на свети Атанасиј Велики, с. Журче, или на контакт e-mail: katerinaserafimova@yahoo.com.

Библиотеката “НЕБЕСНИ ЦВЕТОВИ” ги  има издадено и следните книги:

 

                                        

                                                          

                                        

 

                                         

 

                                     

 

       

 

Преземено од Преминпортал