Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Помош за Бигорскиот манастир (1.10.2009)

Сите што сакаат да се вклучат во возобновувањето на Бигорскиот манастир и да се вложат себеси како жив камен во живата Црква, можат да донираат на следните жиро-сметки:

 

денарска жиро-сметка:

500-000000-3835-65

Стопанска банка А.Д. Битола

 

девизна жиро-сметка:

МПЦ Дебарско-кичевска епархија

Бигорски манастир Свети Јован Крстител

IBAN MK07500701000133139

Депонент: Стопанска банка А.Д. Битола

SWIFT STBBMK22

 

Телефони за донација:

070 / 075 / 077  143 444