Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Фудбалски турнир меѓу епрахиите на МПЦ во Облешево (06.11.2009)

Вчера во Облешево кај Кочани се одржа традиционалниот фудбалски турнир меѓу епрахиите на МПЦ. Oвој пат со Божја помош Струмичката епархија го освои првото место.