Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Средба на Архиепископот г.г. Стефан со Амбасадорот на Украина и со Амбасадорот на Албанија (24.11.2009)

На 24 ноември 2009 година, Неговото Блаженство Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан во Македонската Архиепископија го прими Амбасадорот на Украина во Република Македонија, Н.Е. господин Јуриј Гончарук.

Истиот ден Архиепископот го прими и Амбасадорот на Албанија во Република Македонија, Н.Е. господин Арбен Чејку.

 

       

 

Известува: проф. Ѓоко Ѓорѓевски