Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Oнлajн хуманитарна акција за Бигорскиот манастир (25.12.2009)

  

 

 

За прв пат  во Македонија нова  револуционерна  услуга  на  интернет пазарот. Виртуелен Трговски центар www.tc.mk  со интернет продавници кој е резултат на визијата за создавање на најдобра платформа за тргување и купување на интернет.
По тој повод започна и онлајн хуманитарна акција за Бигорскиот манастир. Трговски центар, отвори продавница т.н
www.bigorski.tc.mk  за народот низ цела Македонија да донира средства и сите заедно да помогнеме да се возобнови манастирот. Посетете ја продавницата www.bigorski.tc.mk и несебично донирајте за да го спасиме најдрагоценото од Македонија.