Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Средба во Македонската Архиепископија во Скопје (28.04.2010)

Неговото блаженство, Архиепископот охридски и македонски, г. г. Стефан, денес (28.04.2010 година), во Македонската Архиепископија, оствари средба со Министерот за здравство во Владата на Република Македонија, г. Бујар Османи.