Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Прием во Кабинетот на Архиепископот Стефан (29.04.2010)

Неговото Блаженство Архиепископот Охридски и Македонски, г.г. Стефан, денес (29.04.2010 година), во Македонската Архиепископија, оствари средба со Н.Е. г. Љубен Тевдовски, амбасадор на Република Македонија во Канада.  

                                                                                                Кабинет на Архиепископот