Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Прием во Кабинетот на Архиепископот Стефан (25.08.2010)

На 25.08.2010, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридки и Македонски, г.г. Стефан, го прими Н.Е. г. Раковски Симеонов Лашев, амбасадор на Р. Бугарија во Р. Македонија. Неговата екселенција му врачи книга - подарок од Неговото Високопреосвештенство, Митрополитот Видински г. Дометијан.

 

 

Кабинет на Архиепископот