Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Прием во Кабинетот на Архиепископот г.г. Стефан (14.10.2010)

На 13.10.2010 година, Неговото Блаженство Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан го прими Н.Е. г. Ханс Јирген Бош, почесен конзул на Република Македонија во Германија. На средбата присуствуваше и Митрополитот Европски г. Пимен.

Извор: Скопска епархија