Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Прием на амбасадорот на Руската Федерација (01.11.2010)

На 01. ноември 2010 г. Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан се сретна со амбасадорот на Руската Федерација во Република Македонија Н. Е. Владимир Сoлоцински.

 

     

 

Извор: Скопска епархија