Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Прием на амбасадорот на Р. Македонија во Италија (03.11.2010)

На 03. ноември 2010 г. Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан, го прими Н.Е. г. Велибор Топалоски, амбасадор на Република Македонија во Италија.

 

Извор: Скопска епархија