Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Прием во кабинетот на Архиепископот г. г. Стефан (19.05.2011)

На ден 19. 05. 2011 г., Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан го прими во посета Н. Е. г. Олег Николаевич Шчербак, амбасадор на Руската Федерација во Република Македонија.