Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Предавање во Скопје на проф. о. Андреј Кураев од Руската Православна Црква (28.05.2011)

Отец Андреј Кураев, еден од највлијателните современи православни теолози ќе одржи две предавања во Скопје, на 1-ви и 2-ри јуни. Прекрасна можност за сите кои можат да присуствуваат на предавањата на истакнатиот професор на Московската Духовна Академија. Предавањата се со почеток во 18 часот.