Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Претседателот на Република Македонија во посета на соборниот храм на светите Кирил и Методиј во Тетово (11.06.2012 14:37)

На ден 08, јуни 2012 година Председателот на Република Македонија д-р Ѓорѓе Иванов го посети соборниот храм на светите Кирил и Методиј во Тетово, каде беше срдечно беше дочекан од страна на архиерејскиот намесник протојереј-ставрофор Мирко Станкоски и од старешината на соборниот храм на светите Кирил и Методиј во Тетово, протојереј Предраг Исаевски.

 

          

 

           

 

          

 

                                                           

Подготвил: Диме Змејкоски