Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Прием во Кабинетот на Архиепископот г.г. Стефан (11.06.2012 14:46)

На 5.6.2012 во Кабинетот на Архиепископот г.г. Стефан беше примен гостинот од Англиканската црква о. Адам Скот заедно со неговата сопруга Уна Скот. На средбата присуствуваше и надлежниот архиереј на МПЦ-ОА за Европа Митрополитот г. Пимен и свештеникот Виктор Стојчев, кој богослужи во црквата „Св. архангел Михаил“ во Лондон.