Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Јеромонахот д-р Григориј Настески ја одбрани докторската дисертација на Софискиот богословски факултет „Св. Климент Охридски“ во Р. Бугарија (18.10.2012 12:47)

На 13.09.2012 година јеромонахот д-р Григориј Настески, пред комисија во состав: доц. д-р Љубомир Тенекеџиев (претседател), доц. д-р Свилен Тутеков (рецензент), проф. д-р Ангел Крстев (член на комисија), доц. д-р Иван Христов (ментор), доц. д-р Марјан Стојадинов (член на комисија); ја одбрани докторската дисертација со наслов: „Христолошките и сотириолошките аспекти на евхаристиската реинтеграција на личноста“ на Софискиот богословски факултет „Св. Климент Охридски“ во Р. Бугарија.

 

         

 

              

 

Извор: Скопска епархија