Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Прием во Кабинетот на Архиепископот г.г. Стефан (06.06.2013 09:46)

Вчера, во својот кабинет Неговото Блаженство Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан ги прими гостите од Русија, поетите Валериј Латинид и Анатолиј Парпара.