Vesti i nastani
 
 
 
 
 

„Православен календар“ - бесплатна апликација за Андроид (31.12.2013 01:47)

Од денес во употреба е пуштена бесплатната апликација „Православен календар“ за Андроид мобилните уреди, која содржи информации за  светителите и празниците за наредните неколку  години, како и за постот. Ова е основна верзија на македонскиот православен календар која што понатаму ќе се надоградува.

 

Android app on Google Play