Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Прием во кабинетот на Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан (01.02.2014 21:01)

На 31.01.2014 година Неговото блаженство Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан го прими во посета неговата екциленција д-р Кире Илиоски, амбасадор на Република Македонија во постојаната мисија на меѓународните организации во Виена.

 

Извор: Скопска епархија