Vesti i nastani
 
 
 
 
 

„Свето Писмо“ - бесплатна апликација за Андроид (30.09.2014 13:10)

Од денес за корисниците на Андроид уредите е достапна апликацијата „Свето Писмо“ – на македонски јазик, во изработка на манастирот „Воведение на Пресвета Богородица Елеуса“. Апликацијата ги содржи сите книги од Стариот и Новиот Завет. За користење на Светото Писмо не е потребна активна интернет конекција. Апликацијата може да се инсталира на уреди кои имаат минимум верзија 4.0 Android.

Get it on Google Play